ukens skodding - uke 42                  

Postet av Roald  -  Mandag 14. oktober 2013

Navn: Trond Fjæra
Fødselsår: 1980
Fødested:
Haugesund
Bosted:
O-town

Favorittklubb:
Manchester United / IF Brommapojkarna
Favorittspiller:
Eric Cantona / Dennis Irwin
Periode som aktiv:
Miniputt til andre års junior ish.
Beste minne fra fotballbanen: Det må væra under Norzink Cup 92 og vi hadde Trio (?) i finalen (som rundspilte oss kvelden før), det va uavgjort og det var snakk om sekunder før kampen va øve. Forsvarsklippen Eivind Vik Olsen skal klarera, og knalle til ballen det han makte.
Tida står stille i Oddahallen, og ballen går i ein aldeles nydelig bue øve heile banen og dønn i mål på motsatt sida. Sekunder ettepå så lyde det velkjente signalet fra klokko – og kampen e øve. Tok til tårene, detta va stort. Vel tilbake i garderoben etter premieutdeling, blei vi intervjua av sjølvaste Radio Folgefonn og vi kjørte seierssang så det joma ette i gangane i Oddahallen. Når eg kom heim tuna eg inn på FM-bandet 104.00 Mhz for å høra "vårt innslag" – gleden og spenningen var til å ta å føla på – vi skulle på radio for første gang. Gleden va kortvarig nå det viste seg at opptakaren enten va tom for batteri, elle det va noe gale med kassetten, eg huske ikkje nøyaktig. Blei jaffal ikkje noe innslag – tidens skuffelse!
Eg komme vel heller aldri til å glømma den berømte "snublefinto" til Ballis.
Favorittspiller i SK Odda: Joakim Sørå – ein solid sisteskanse, men samtidig har an et solid "Fifa Street" repertoar ute på pitchen.
Mål for sesongen 2013:
Siden poengspill seieren ser ut til å henga i ein tynn tråd, må det væra å holda seg skadefri. Og kanskje ta det litt roligare på julebordet i år.

Har du en hemmelighet du vil dele med resten av spillergruppa?

Det får ein evt. spara til slutten av julebordet, eg må ta hensyns til at det sitte tusener på tusener av fans og lese detta innlegget på skodda.tk, all around the globe.